Wedding Event

Zondag 4 november
Locatie: de LICHTFABRIEK Haarlem

Wianda Bongen Photography

the Art of Wedding

Met trots presenteert the Art of Wedding een gloednieuw event op het gebied van trouwen! Dit zal plaats vinden op zondag 4 november 2018 van 15:00 uur tot 21:00 uur in de industriële zalen van de Lichtfabriek

Wij, Madelein Cramer-Alberts en Judy Dekker gaan een High-End classy event neerzetten met de juiste leveranciers om er voor onze bruidsparen een onvergetelijke beleving van te maken!

Naar ons idee mag een trouwbeurs anno 2018 een upgrade krijgen. Een upgrade met een hip-chique uitstraling met de beste, door ons geselecteerde leveranciers. In dit event gaan we onder andere de bruidegom in de schijnwerpers zetten! Ons event wordt een beleving waarin je je als bruidspaar bijzonder en speciaal voelt en echt verrast wordt door vakmanschap, nieuwe trends en wat er allemaal mogelijk is om die speciale dag écht speciaal te maken.

WAAR ?

de Lichtfabriek
Minckelersweg 2, 2031 EM
Haarlem

WANNEER ?

Zondag 4 November 2018
Van 15:00 tot 21:00 uur

“Can’t stop the feeling!”

Stijlvolle pakken

Champagne

Oesters

Bloemen

barbier

Barbier

Bruidscouture

Schoenen

styling

Styling

Visagie

Cocktails

AND LOTS OF MORE....

“Don't forget the Groom!”

Voor de bruidegom hebben wij onder andere een Barbier, een Whiskey proeverij, prachtige trouwschoenen, stijlvolle pakken en nog veel meer! Voor de bruiden een scala aan topleveranciers, onder andere Bruidscouture, Lingerie, Visagie, Decoratie, Styling, Bloemen etc. etc. In deze bijzondere beleving passen live muziek, het proeven van heerlijke taarten, hapjes, oesters en prachtige wijnen en champagnes als geen ander. Wat een feest!! Een mooie avond uit en genoeg inspiratie voor jullie bijzondere trouwdag.

Direct online uw tickets bestellen!

The Art of Wedding presenteert een gloednieuw event op het gebied van trouwen! Het wordt een high-end classy event met de juiste leveranciers om er voor onze bruidsparen een onvergetelijke beleving van te maken!
"Can't stop the feeling"

Zondag 4 November 2018

Ticket €15
  • the Art of Wedding "Can't stop the feeling"
  • High-end classy event

ONZE PARTNERS

Meer informatie ?

ORGANISATOREN

Judy Dekker

Madelein Cramer-Alberts

TOP